aDSC_6658 aDSC_6658
aDSC_2914 aDSC_2914

SportyHQ – squash má svou aplikaci!

12.01.2015 21:04

SportyHQ poskytuje komplexní online systém pro správu soutěží, žebříčků a rezervací kurtů v rámci klubu, ale stejně tak dobře ji mohou využívat i regionální nebo národní squashové asociace či jiné zastřešující organizace.

Organizace turnajů

Díky modernímu webovému prostředí s množstvím efektivních administračních funkcí může SportyHQ organizátorům turnajů ušetřit spoustu času jak při přípravě takových akcí, tak v jejich průběhu.

Hlavní funkce

- různé turnajové formáty – pavouk, skupiny, švýcarský systém a další
- kromě běžného vyřazovacího systému podporuje i vyřazovací systémy na dvě nebo tři porážky
- online registrace i zaplacení startovného
- automaticky generovaný rozvrh zápasů; funkce drag and drop pro přesouvání jednotlivých utkání
- možnost umístit logo sponzora na stránku turnaje i na všechny vytištěné materiály

Organizace ligy

SportyHQ omezuje administrativu spojenou s organizací ligové sezóny na minimum a zároveň umožňuje lepší komunikaci a interakci mezi hráči samotnými. Aplikace nabízí prostředky vhodné pro týmové i individuální ligové soutěže.

Vytvoření a správa takové soutěže jde s pomocí SportyHQ rychle a snadno, je zde dostatek prostoru pro zviditelnění sponzorů a navíc aplikace poskytuje hráčům velké množství nástrojů (detailní statistiky, rozvrhy a plány, vzájemné kontakty a jiné), které usnadňují průběh celé soutěže a značně zvyšují její atraktivitu.

Hlavní funkce

- ligy lze jakkoliv dělit na různé skupiny či divize
- automaticky generovaný rozvrh ligových kol včetně rovnoměrného rozdělení domácích a venkovních zápasů
- nastavení role hráče v týmu a určení kapitána
- možnost pojmenovat jednotlivé týmy a skupiny/divize
- výběr z mnoha různých systémů pro výpočet bodového zisku
- hráči či týmy mohou dostat trestné body za porušení pravidel
- kapitán týmu může určovat sestavu a nastavit automatické odesílání e-mailové notifikace členům týmu

Rezervace kurtů a nástroje pro správu klubu

SportyHQ obsahuje ucelený systém pro rezervace kurtů i jiných prostor, jehož účelem je ulevit recepčním, kterým by odpadla povinnost vést nekonečné telefonáty, a značně zjednodušit celý rezervační proces. Členům i nečlenům klubu se stačí jen podívat na web a zjistit, jaké časy jsou volné.

Kluby také mohou díky aplikaci snadno a online pracovat s členskou základnou. Administrátoři mohou pohodlně přidávat a odebírat členy, upravovat informace o nich nebo prostřednictvím systému rozesílat hromadné emaily. Důležitá oznámení je možné vyvěsit na úvodní stránce klubu.

Aplikace je dále užitečná při správě tzv. box leagues, organizovaných jednotlivými kluby (je několik skupin, ti nejhorší ze skupiny sestupují, ti nejlepší postupují, pozn. red.). Hráči mohou sami do systému zadávat výsledky a na konci každého kola proběhne automatické vyhodnocení, které určí sestupující a postupující. SportyHQ tak šetří administrátorům hodiny práce a pomáhá celý proces automatizovat.

Žebříčky

Všechny zanesené výsledky pak SportyHQ používá ke stanovení hráčova pořadí. Velmi efektivní algoritmus aplikace umožňuje i novým hráčům dostat se rychle na žebříček, jenž se automaticky aktualizuje s každým novým vloženým výsledkem.

Pořadí a výsledky zápasů pak dávají dohromady celkový profil hráče, doplněný o detailní statistiky všech utkání.

Co o SportyHQ říkají tvůrci?

SportyHQ je vyvíjena a spravována sportovními nadšenci. Je to právě láska ke sportu, která dala vzniknout mnohým funkcím odlišujícím SportyHQ od konkurence. Poskytování statistik a možností sociální interakce běžným hráčům v takovém rozsahu, jaký byste očekávali jen na profesionální úrovni, je jedním z našich nejdůležitějších cílů.

Základní nástroje obsažené ve SportyHQ nabízeli a nabízejí jiní v mnoha odlišných variantách, náš přístup je ale ve všech směrech nový. Když k tomu přidáte ještě velice přátelské uživatelské prostředí, není divu, že se o SportyHQ začíná mluvit jako o průkopníkovi ve svém oboru.

SportyHQ je možné si zdarma vyzkoušet, stačí napsat na sales@sportyhq.com nebo vyplnit kontaktní formulář na www.sportyhq.com.

překlad: Jiří Hron
zdroj: SquashSite.com, sportyhq.com

 

 



Zobrazit komentáře »
« Skrýt komentáře

Komentáře k článku

Přidat komentář
Jméno:
Opiště prosím kód captcha
pozn.: šedá - neregistrovaný uživatel, zelená - registrovaný uživatel, červená - administrátor


Další články v této sekci

Dále čtěte na SquashPage.net