aDSC_6658 aDSC_6658
aDSC_1922 aDSC_1922

MS 2014 v Racketlonu

23.08.2014 12:48

AKTUALIZOVÁNO Zuzka Kubáňová v neděli 24.8. 2014 přidala do své racketlonové sbírky další zlatou medaili. Zvítězila i v posledním londýnském zápase a veze si domů další zlato v singlech.

22.8.2014 Čtyři sporty ale pouze jeden vítěz. Takové je motto racketlovového MS 2014. Úspěšní čeští reprezentanti ve squashi, Zuzana Kubáňová a Tomáš Kubáň vyrazili v termínu 21. - 24.8. 2014 do Londýna, aby se této akce zúčastnili v hlavní seniorské kategorii. Připomeňme si, že Zuzka je momentálně dle žebříčku 3. hráčkou ČR, v roce 2014 se na mistrovství republiky umístila jako čtvrtá, na svém kontě má ve squashi mnoho dalších úspěchů. Pravidelně nastupuje na kurty jako členka extraligového týmu žen FOTOROBOT. Je mnohonásobnou mistryní světa (v jednotlivcích i čtyřhrách) v racketlonu. Tomáš Kubáň se dlouhodobě věnuje především trenérské squashové činnosti, v roce 2014 se v kategorii M45+ přihlásil jako hráč na mistrovství republiky masters a podařilo se mu zvítězit. Tým této sportovní manželské dvojice na turnaji v kategorii masters doplní Milan Stupavský.

Zuzka jede na mistrovství s jasným cílem, získat jednu z medailí. Držme našim hráčům palce. Výsledky zápasů bohužel nelze sledovat online. Zatím víme, že se české hráčce podařilo zvládnou dnešní úvodní utkání turnaje (i když podle Zuzky dost nervózně hrané z její strany, s rozhodnutím o výsledku až v poslední disciplíně tenisu) i kolo druhé a tím si Zuzka vybojovala účast v semifinále.

Pokud si nejste pořádně jistí, co takový racketlon je za druh sportu, přečtěte si článek ZDE.



Zobrazit komentáře »
« Skrýt komentáře

Komentáře k článku

Přidat komentář
Jméno:
Opiště prosím kód captcha
pozn.: šedá - neregistrovaný uživatel, zelená - registrovaný uživatel, červená - administrátor


Další články v této sekci

Dále čtěte na SquashPage.net