aDSC_6658 aDSC_6658
aDSC_1289 aDSC_1289

Sekisui Open 2016

08.03.2016 16:54

Anička ve druhém kole v zápase s nasazenou dvojkou Sinou Wall prohrála 0:3 - 8:11, 6:11 a 11:13 a tím skončila na turnaji účast českých zástupců. Gratulujeme k podaným výkonům a těšíme se na další stopy českých hráčů na turnajích PSA.

10.3.2016 Dnes do hry na turnaji ve Švýcarsku vstoupila jediná česká žena v hlavní soutěži ... a úspěšně. Anička Klimundová porazila Angličanku Rachael Chadwick 3:1 a zítra se ve čtvrtfinále utká s nasazenou dvojkou Sinou Wall.

Výborné výkony podali i muži squashisté, kteří se po náročném MR kvalifikací probojovali až do 1. kola. Martin Švec v hlavní soutěži pak málem udolal Marka Fullera 2:3, Ondra Uherka svedl souboj 1:3 se Španělem Edmonem Lopezem Mollerem a nejlépe si vedl Dan Mekbib, který prošel jako jediný z mužů do kola druhého. V prvním kole nastoupil do zápasu tak, že anglický soupeř Joe Green vzdal ve třetím game celý zápas, protože si na kurtu připadal zbytečný. V kole druhém už unavený Dan podlehl 0:3 nasazené jedničce Gregu Lobbanovi.

8.3.2016 Početná výprava českých hráčů a hráček vyrazila do Švýcarska na Sekisui Open 2016. Do prvního kola kvalifikace žen nastoupily Terka Svobodová a Eva Feřteková. Ani jedné hráčce se ale nepodařilo postoupit do další části kvalifikace. V hlavní soutěži se tak v prvním kole rovnou představí jako 8 nasazená Anička Klimundová.

O mnoho úspěšnější byli čeští muži. Daniel Mekbib, Martin Švec i Ondra Uherka se přes obě kvalifikační kola probojovali do hlavní soutěže.



Zobrazit komentáře »
« Skrýt komentáře

Komentáře k článku

Přidat komentář
Jméno:
Opiště prosím kód captcha
pozn.: šedá - neregistrovaný uživatel, zelená - registrovaný uživatel, červená - administrátor


Další články v této sekci

Dále čtěte na SquashPage.net