aDSC_6658 aDSC_6658
aDSC_4293 aDSC_4293

Extraliga žen Squasharena 1. - 2. kolo

29.09.2014 12:02

Tabulku extraligy žen vede po dvou kolech brněnská Viktoria Brno Kabet - A.T., když se jejím hráčkám podařilo ve svůj prospěch vybojovat všechna tři víkendová utkání. Na českou krajinu byly na Squashareně vidět neuvěřitelné zápasy, kdo se přišel podívat, v žádném případě nelitoval. Týmy nastoupily v nejsilnějších možných sestavách, včetně hráček ze zahraničí. Za Viktorii jsme mohli vidět hrát slovenskou jedničku Lindu Hrúzikovou, za All4sport, jako již v minulosti dříve, nastoupila Rakušanka Birgit Coufal.

Olga Ertlová hrájící za tým Viktoria Brno Kabet - A.T., který vede tabulku extraligy po prvních dvou kolech

Došlo i na zápas dvou nejlepších českých hráček v nedělním utkání - strahovské Lucie Fialové a za Viktorii Brno hrající Olgy Ertlové. Tentokrát vyzněl souboj lépe pro Lucku, zvítězila 3:0 (11/9, 11/8 a 11/8). Právě utkání těchto týmů bylo v neděli nejnapínavější. V prvním zápase nejdříve podlehla Eliška Jirásková Kristýně Alexové 0:3, potom Lucie dorovnala stav utkání na 1:1 a o všem měl rozhodnout zápas Aničky Klimundové proti Lindě Hrúzikové. Obě hráčky nastoupily na kurt odhodlané "urvat" bod pro svůj tým, střídaly se v získávání jednotlivých setů a nakonec se hrálo na nejvyšší počet možných ... z pohledu Lindy 11/9, 6/11, 11/5, 5/11. Chvílemi utkání připomínalo spíše hokejovou přestřelku :-), než taktickou squashovou hru, ale diváci za sklem ani nedutali u tak zajímavého duelu. Do posledního setu lépe vstoupila Anička a za skóre 8/3 pro ní se již zdálo, že zvítězí Strahov. Linda se ale nevzdala, Anička naopak trochu ubrala na soustředěnosti a nedokázala se znovu chytit ... Linda otočila na konečných 11/9 pro ni a upravila tak stav utkání Viktoria Brno Kabet - A.T vs SC Strahov A na 2:1. Ve zbývajících dvou nedělních zápasech FOTOROBOT porazil Moravskou Slavii Dream Team 3:0 a SC Otec - TOPO ženy A si poradily s All4sport (který nastoupil jen ve dvou hráčkách) 2:1, když bod pro ostravský tým vybojovala Birgit Coufal 3:0 nad Veronikou Koukalovou.

Linda Hrúziková, Olga Ertlová

V sobotu se hrálo celkem šest utkání, na Squasharenu jsme se tento den nedostali, podrobné výsledky jsou proto k prohlédnutí ZDE.

FOTOGALERIE dostupná ZDE.

Tabulka extraligy žen p 1. - 2. kole:



Zobrazit komentáře »
« Skrýt komentáře

Komentáře k článku

Přidat komentář
Jméno:
Opiště prosím kód captcha
pozn.: šedá - neregistrovaný uživatel, zelená - registrovaný uživatel, červená - administrátor


Další články v této sekci

Dále čtěte na SquashPage.net