aDSC_6658 aDSC_6658
aDSC_3778 aDSC_3778

PSA a WSA Geneva Open 2015

19.03.2015 10:59

AKTUALIZOVÁNO Poslední český zástupce na turnajích v Ženevě Anna Klimundová podlehla ve čtvrtfinále Egypťance Hanii El Hammany 0:3 (4:11, 10:12 a 8:11).

20.3.2014 Páteční zápasy 1. kola hlavní soutěže v Ženevě byly pro náš ženský tým úspěšné z poloviny. Terka Svobodová podlehla zkušenější Lauře Pomportes 0:3. Anička Klimundová porazila Lindu Hrúzikovou 3:1 a zítra ji tak čeká čtvrtfinále.

A aby byla informace z turnaje úplná, turnajem již nepokračuje ani Martin Švec. Vypadl v prvním kole s nasazenou jedničkou Lancem Beddoesem z Nového Zélendu, které však dokázal vzít set 1:3.

19.3.2014 V Ženevě byla úspěšná i Terka Svobodová. Podařilo se jí dvěma výbornými výkony probojovat do hlavní soutěže, kde dnes v pátek večer v 18:45 nastoupí do zápasu proti nasazené dvojce turnaje Francouzce Lauře Pomportes. V hlavní soutěži tak uvidíme dvě české hráčky, tou první je Anna Klimundová. V kvalifikaci Terka nejdříve přehrála Angličanku Stephanii Walton 3:0 a následně si poradila v kole druhém i s Ruskou Jekatěrinou Marusanovou. Gratulujeme!

Z večerního kvalifikačního utkání dvou českých hráčů nakonec vyšel lépe a do hlavní soutěže postoupil Martin Švec. Porazil Dana Mekbiba v těžkém utkání 3:2. Martin vedl již 2:0 na sety, ve třetím ale nevyužil několik matchballů, čímž Dana namotivoval do čtvrtého setu, který se z Danova pohledu vydařil 11:1. Pátý set nakonec vyzněl lépe 11:8 pro Martina a ten si tak dnes zahraje proti nasazené jedničce turnaje hráči Nového Zélandu Lance Beddoesovi. Miro Celler do hlavní soutěže nepostoupil, prohrál 0:3 s Claudio Pintou.

19.3.2015 Ve švýcarské Ženevě bude dnes rozehrána kvalifikace Geneva Open 2015, do které nastoupí i trio Daniel Mekbib, Martin Švec a novopečený mistr Slovenska Miroslav Celler. Kvalifikace se klasicky hraje na dvě kola, obě se odehrají dnes, večerní kolo zahajuje v 18 hodin. Zítra startuje hlavní soutěž.

Dan se v prvním kole postavil Tom De Mulderovi a vyhrál, Martin porazil domácího Vincenta Loecorba a Miro přehrál Angličana Garetha Halla. Bohužel, ve druhém kole kvalifikace Martin narazí na Dana. Miro si zahraje s Portugalcem Claudio Pintou.

Večer rozehrají kvalifikaci také ženy. V Ženevě se přímo v hlavní soutěži představí v pátek Anička Klimundová. V kvalifikaci zabojuje Terka Svobodová proti Angličance Stephanie Walton.

 

 



Zobrazit komentáře »
« Skrýt komentáře

Komentáře k článku

Přidat komentář
Jméno:
Opiště prosím kód captcha
pozn.: šedá - neregistrovaný uživatel, zelená - registrovaný uživatel, červená - administrátor


Další články v této sekci

Dále čtěte na SquashPage.net