aDSC_6658 aDSC_6658
aDSC_9573 aDSC_9573

Pozvánka na WSA Prague Open 2013 na Hamru

Audemars Piguet Replica Watches

O předvánočním víkendu v termínu 20. - 22. prosince 2013 dostanou příznivci českého squashe předčasný vánoční dárek, v Praze se uskuteční již druhý ročník profesionálního squashového turnaje žen okruhu WSA (Women´s Squash Association založená roku 1983) s názvem Prague Open 2013.

V letošním ročníku se na kurtech sportovního centra Hamr v Záběhlicích pod pořadatelskou vlajkou Squash Clubu Praha představí celkem dvacet hráček ze tří kontinentů a devíti zemí. Třináct žen a dívek ze startovního pole přihlášených se umístěním na žebříčku profesionálně hrajících squashistek vtěsná do první světové stovky žebříčku WSA. Nejmladší účastnicí turnaje a zároveň nejvýše nasazenou hráčkou je teprve 16 - ti letá Egypťanka Nouran Ahmed Goharová, momentálně úřadující na 38 pozici mezinárodního žebříčku žen.

Turnaje se účastní celkem šest domácích hráček, včetně dvou českých profesionálek na okruzích WSA - Olgy Ertlové a Lucie Fialové. Olga Ertlová bude na turnaji obhajovat loňské prvenství, cestu za obhajobou titulu se jí pokusí překazit bronzová medailistka z ME jednotlivců 2012 Lucie Fialová. Jako další české hráčky uvidíme přímo v hlavní soutěži ještě Kristýnu Alexovou, do kvalifikace potom nastoupí ještě Anna Klimundová, Natálie Babjuková a Karolína Holinková.

Prague Open 2013 je jedinou mezinárodní squashovou akcí okruhu WSA, která se tento rok v Čechách pořádá. Jde o jedinečný turnaj, na které mohou diváci v ČR spatřit mezinárodní squashovou hru žen nejvyšší úrovně. Turnaj se hraje vyřazovacím způsobem. Nejdříve se uskuteční jednokolová kvalifikace, ze které postoupí čtyři hráčky do hlavní soutěže. V té se potom představí 16 hráček, které se budou ucházet o titul na turnaji.

Kvalifikační kolo bude rozehráno již v pátek v 11 hodin, večer ten samý den se ještě odehraje celé 1.kolo hlavní části soutěže. V sobotu budou pokračovat od 11 hodin čtvrtfinále, semifinále naváží v programu po potřebné pauze pro hráčky v 17 a 18 hodin. Neděle bude již jen čistě finálová, kdo budete chtít přijít, nezaváhejte ani na okamžik v přijďte před 11 hodinou, ať si zajistíte nejlepší místa na tribuně.

replica uhren replica uhren rolex

  

 


Zobrazit komentáře »
« Skrýt komentáře

Komentáře k článku

Přidat komentář
Jméno:
Opiště prosím kód captcha
pozn.: šedá - neregistrovaný uživatel, zelená - registrovaný uživatel, červená - administrátor


Další články v této sekci

Dále čtěte na SquashPage.net