aDSC_6658 aDSC_6658
aDSC_2496 aDSC_2496

PSA ASB Prague Squash Classic 2016

03.12.2016 21:24

AKTUALIZOVÁNO Svou roli nasazené jedničky na pražském ASB Prague Squash Classic 2016 jednoznačně potvrdil Španěl Carlos Cornes Ribadas a odváží si tak z Čech domů svůj třetí titul z okruhu PSA. Gratulujeme! Carlos prošel turnajem bez většího zaváhání, set ztratil pouze ve čtvrtfinále s Emyrem Evansem. Finále trvalo 38 minut a přestože oba finalisty na žebříčku PSA dělí pouze pár příček, rozdíl ve hře obou soupeřů byl značný. Uvidíme, kam až se rodák ze Santiaga de Compostela dokáže na žebříčku vyšplhat v budoucnu! Rezervy tam jistě jsou, Carlos navíc trénuje s Borjou Golanem.

omega replica watches omega replica www.omegareplica.me

3.12.2016 V pražském squash centru Hamr se od čtvrtka hraje mezinárodní mužský PSA turnaj s hojnou účastí českých hráčů. Nejvýše z našich se podařilo na turnaji dostat Martinu Švecovi a Danovi Mekbibovi a to až do semifinále. Gratulujeme k výborným výkonům! Čtvrtfinálové zápasy oba jmenovaní hráči otáčeli z něpříznivého stavu a v pěti setech nakonec byli úspěšní a zaslouženě tak dnes mohli Martin i Dan za vydatné podpory domácího publika zkusit postup do finále. Přes veškerou snahu kluků byla ale v obou semifinálových zápasech znát převaha soupeřů a výše nasazených hráčů a spanilá jízda českých reprezentantů tak končí v semifinále.

Přesto se vás, hráče a příznivce squashe, pokusíme nalákat na nedělní finálový zápas Španěla Carlose Cornese (79 na PSA) s Novozélanďana Evana Williamse (88 na PSA) v 15:00.

Jan Koukal ze zdravotních důvodů do turnaje nakonec nenastoupil.

 


Zobrazit komentáře »
« Skrýt komentáře

Komentáře k článku

Přidat komentář
Jméno:
Opiště prosím kód captcha
pozn.: šedá - neregistrovaný uživatel, zelená - registrovaný uživatel, červená - administrátor


Další články v této sekci

Dále čtěte na SquashPage.net