aDSC_6658 aDSC_6658
aDSC_9843 aDSC_9843

Squashové velikonoce na Arkádách

07.04.2017 12:03

AKTUALIZOVÁNO Poháry vítězů z turnajů, které se konaly o velikonočním víkendu na skleněném kurtu v OC Arády v Praze se stala mezi ženami v turnaji PSA Czech International Championship 2017 nasazená jednička Amina Yousry z Egyptu a v domácím mistrovském áčkovém turnaji mužů OC Arkády Squash Cup Jan Koukal. 

 

7.4.2017 Pro fanoušky squashe je na velikonoční čas připravena sváteční podívaná. V Praze v obchodním domě Arkády se v sobotu i neděli odehrají squashové zápasy mužů i žen.

Čeští muži se představí v rámci organizace Squashová Akademie na turnaji kategorie A - OC Arkady squash cup 2017. Turnaj se bude hrát v Praze na dvou místech. Hlavním centrem turnaje bude skleněný kurt v OC Arkady, kde se budou hrát všechny nejdůležitější zápasy. Kromě Arkád se bude hrát i ve SquashParku Cibulka.

Ženy potom čeká PSA turnaj s účastí zahraničních hráček s dotací 5000$. Nasazenou jedničkou pražského Czech International Championship 2017 je Egypťanka Amina Yousry, momentálně 53. hráčka světového žebříčku. Nasazenou dvojkou v turnaji je Anička Serme, 78. hráčka žebříčku PSA. Z českých hráček se na turnaji představí ještě čerstvá mistryně republiky Zuzka Kubáňová a dále Terka Svobodová a Eva Feřteková. Turnaj se hraje bez kvalifikace. 



Zobrazit komentáře »
« Skrýt komentáře

Komentáře k článku

Přidat komentář
Jméno:
Opiště prosím kód captcha
pozn.: šedá - neregistrovaný uživatel, zelená - registrovaný uživatel, červená - administrátor


Další články v této sekci

Dále čtěte na SquashPage.net