aDSC_6658 aDSC_6658
aDSC_5908 aDSC_5908

Vaše liga

15.01.2014 21:36

Nemáte spoluhráče? Zkuste VAŠI LIGU

Nedaří se vám přesvědčit blízké a kamarády, aby s vámi chodili na squash pravidelně? Přihlaste se do VAŠÍ LIGY. Každý měsíc tak získáte 4 nové soupeře. Zápasy si domlouváte sami, můžete tedy hrát kdykoliv a kdekoliv se vám zachce. Záleží jen na vaší domluvě se soupeřem.

Díky spolupráci s mnoha sportovními centry získáte zajímavé slevy na kurty, pravidelný pohyb se tak stane ještě příjemnějším.

Liga pro všechny

Hrát mohou začátečníci i pokročilí. Díky systému divokých karet se pokročilí hráči hned od začátku svého působení v lize utkávají se stejně pokročilými a na začátečníky zbývají skuteční začátečníci. Divoká karta je před zahájením sezóny pro nováčky zdarma. Pokud tedy přemýšlíte, zda začít, teď je ideální čas. Nová sezóna začne prvního února.

Kolik platím a co za to dostanu?

Každá sezóna ve VAŠÍ LIZE trvá 4 měsíce a stojí 500 Kč. Za to dostanete kontakty na 4 soupeře měsíčně, perfektní web s nástrojem na jednoduché domlouvání zápasů, mobilní aplikaci, slevy na kurty ve sportovištích a slevy u partnerů ligy. Samozřejmostí je dokonalá péče organizátorů.

Vaše liga

Kde se můžete zapojit?

Squashová liga běží v Praze (330 hráčů), Brně (210), Plzni (90), Zlíně (35), Hradci Králové (15), Pardubicích (12), Olomouci (10) a Opavě (10)

Více informací o lize a návod, jak se přihlásit, najdete zde: www.vaseliga.cz/jak-na-to

 



Zobrazit komentáře »
« Skrýt komentáře

Komentáře k článku

Přidat komentář
Jméno:
Opiště prosím kód captcha
pozn.: šedá - neregistrovaný uživatel, zelená - registrovaný uživatel, červená - administrátor


Další články v této sekci

Dále čtěte na SquashPage.net